Mar
16
2010

Quant a

L’State of the Map és l’esdeveniment més gran del món de la comunitat OpenStreetMap. Uneix-te amb persones de tot el món a Girona del 9 a l’11 de Juliol. Podràs escoltar i participar en xerrades, sessions de treball o simplement relaxar-se mentre coneixes a creadors de mapes OpenStreetMap de tot el món. Si estàs involucrat en qualsevol aspecte d’OpenStreetMap, tant fent mapes, com programant, com fent activisme o simplement vols aprendre més d’un moviment cartogràfic global que està canviant la manera de fer i utilitzar els mapes, l’State of the Map és per tu.

Assistents a l'edició del SoTM 2009

Assistents a l'edició del SoTM 2009

L’State of the Map és una oportunitat excel·lent per trobar-te amb persones apassionades en OpenStreetMap com tu. En un sol lloc ens trobarem les persones que administren els servidors, programen els editors, dissenyen la cartografia i els creadors de mapes més dedicats del planeta.

Aquest any l’State of the Map comptarà amb ponents ja coneguts, com el creador d’OpenSterrtMap i fundador de la fundació OpenStreetMap, Steve Coast. L’State of the Map començarà el divendres 9 de Juliol amb un dia dedicat a usuaris professionals, comercials i d’empresa – un dia dedicat a la utilització de les dades d’OpenSteertMap per part d’empreses, institucions, governs i ONGs. Dissabte i diumenge es realitzaran ponències, tallers, taules rodones que comptaran amb les persones més reconegudes de la comunitat d’OpenStreetMap.

¡Registra’t ara!

Written by ivan in: |

State Of The Map would not be possible without the generous support from our sponsors:

Diamond

PlatinumGold

Silver

Bronze

Food & Break Sponsors

Workshop Partner

Media Partner

Data Partner

Consider supporting
State Of The Map?
Click here.

Template: TheBuckmaker.com Wordpress Themes | The State of the Map © 2010 | OpenStreetMap Foundation Reg. No. 591276 | team login