Mar
06
2010

O

“State of the Map” je vodilni svetovni skupnostni “OpenStreetMap” dogodek.

Lahko se pridružijo udeleženci iz celega sveta v Gironi od 9. do 11. julija kje lahko poslušajo pogovore, sodelovajo na delavnicah in se družijo s “OpenStreetMap”-ovce iz celega sveta.

Če se ukvarjate s katerim koli vidikom “OpenStreetMap”-a, če kartirate, kodirate, vodite kampanj, ali če želite poslišati več novosti od svetovnega kartiranjskega gibanja, ki je spremenil način kartiranja in uporabljanje karte, potem “State of the Map” je za vas. “State of the Map” je odlična priložnost za srečanje ljude, ki delijo vaše strasti za “OpenStreetMap”.
V eni isti sobi imate ljude, ki opravljajo strežnike, pišejo urednike, zasnujejo kartografije in tudi nekaterih od najbolj namenskih “mapper”-ov na planeti.

Letošnji dogodek bo imel pomembnih govorov, vključno z “OpenStreetMap” Ustanovitelja in predsednika “OSM-F”-a, Steve Coast-a.

Pretekle konference, leta 2007 v Manchestru, leta 2008 v Limericku in leta 2009 v Amsterdamu, sta privabile množice – “OpenStreetMappers” in drugih — iz vsega sveta in renomiranih predavateljev kak Google, Multimap in AND, če naštejemo le nekaj. To leto konferenci bo še dodatni dan – petek – posvečen temi trgovinsko izvedljivost “OpenStreetMap”-a.
Ugledni strokovnjaki v GIS in IT industrijo, kot tudi politiki, bodo govorili in razpravljali o trenutnem vprašanju v zvezi s to temo: “Kaj je realna vrednost geoinformacije?”; “Kak lahko iniciative virov množice,
kot “OpenStreetMap” tekmuju s komercialno ponudbo? “. To bo naredilo razburljivo konferenco za vsakogar, ki sodelujejo v geografski informaciji.

Written by floris in: |

State Of The Map would not be possible without the generous support from our sponsors:

Diamond

PlatinumGold

Silver

Bronze

Food & Break Sponsors

Workshop Partner

Media Partner

Data Partner

Consider supporting
State Of The Map?
Click here.

Template: TheBuckmaker.com Wordpress Themes | The State of the Map © 2010 | OpenStreetMap Foundation Reg. No. 591276 | team login